Cumpără cel puțin un produs Seboradin și intri automat în CONCURS! Marele premiu: ondulator DYSON.

Află mai multe >
Cosul meu de cumparaturi
Cauta un produs
Adauga in Cos

Imodium, 2 mg, 6 capsule, Johnson&Johnson

Producător: JOHNSON

Data expirare: 30 Noiembrie 2027

(0 review-uri)
Imaginile afișate sunt cu titlu de prezentare. Produsele pot diferi sub aspectul unor caracteristici (ex. nuante de culoare) de aspectul real al produsului, in functie de lotul in care au fost fabricate.

Imodium, 2 mg, 6 capsule, Johnson&Johnson

Data expirare: 30 Noiembrie 2027

(0 review-uri)
14.00 LEI
In stoc
Cate iti doresti?
Adauga in Cos
MEDICAMENT OTC Acest produs este un medicament OTC si nu poate fi returnat. Acest produs poate fi achizitionat doar de catre persoane fizice si achitat doar cu cardul, online.
vezi mai multe detalii

Acest medicament se poate elibera fara prescriptie medicala. Cititi cu atentie prospectul si informatiile de pe ambalaj. Daca apar manifestari neplacute adresati-va medicului sau farmacistului. ANMDM - Raporteaza online o reactie adversa
Pagină actualizată la data de Duminică, 4 Iunie 2023

Detalii despre Imodium, 2 mg, 6 capsule, Johnson&Johnson din categoria Antidiareice

Imodium 2 mg capsule este un medicament care se recomanda a fi utilizat pentru tratamentul simptomatic al diareii cronice si acute. 

Ce este Imodium şi pentru ce se utilizează
Imodium face parte din grupul medicamentelor antidiareice, antiinflamatoare/antiseptice intestinale, fiind un antipropulsiv.
În caz de diaree, Imodium face scaunele mai consistente si mai puţin frecvente. Puteţi să utilizaţi Imodium pentru un episod brusc (acut) de diaree sau diaree de lungă durată (cronică). De asemenea, vi se poate recomanda Imodium dacă vi s-a îndepărtat o parte din intestin, pentru că aceasta poate produce frecvent diaree.
Dacă după 2 zile nu vă simţiţi mai bine sau vă simţiţi mai rău, trebuie să vă adresaţi unui medic.

Indicații terapeutice

- clorhidratul de loperamidă se recomandă pentru tratamentul simptomatic al diareii cronice și acute;

- în cazul pacienților cu ileostomie poate fi folosit pentru reducerea numărului și volumului scaunelor și pentru mărirea consistenței acestora.

Contraindicații

- în situația în care prezentați hipersensibilitate la substanța activă pe care Imodium 2 mg capsule o conține - este vorba despre clorhidratul de loperamidă - sau la oricare dintre celelalte componente ale acestui medicament;

- medicamentul este contraindicat copiilor cu vârsta mai mică de 6 ani.

Imodium 2 mg, capsule nu trebuie utilizat ca tratament de bază:

- la pacienţii cu dizenterie acută, caracterizată prin scaune cu sânge şi febră mare;

- la pacienţii cu enterocolită bacteriană produsă de microorganisme agresive, inclusiv Salmonella, Shigella şi Campylobacter;

- la pacienţii cu colită pseudomembranoasă asociată cu utilizarea antibioticelor cu spectru larg;

- la pacienţii cu colită ulceroasă acută.

În general, Imodium nu trebuie utilizat când trebuie evitată inhibarea peristaltismului datorită posibilului risc de consecinţe semnificative, inclusiv ileusul, megacolonul şi megacolonul toxic. Administrarea de Imodium trebuie întreruptă prompt dacă apar constipaţie, distensie abdominală sau ileus.

Ce contine Imodium, 2 mg, 6 capsule, Johnson&Johnson

Contine:

Substanta activa a medicamentului Imodium este clorhidratul de loperamida.

• O capsula contine 2 mg de clorhidrat de loperamida.

• Capsula contine, de asemenea, lactoza monohidrat, amidon din porumb, talc si stearat de magneziu. Capsula insasi este compusa din oxid galben de fer (E 172), oxid negru de fer (E 172) indigotina (E 132), eritrozina (E 127), dioxid de titan (E 171) si gelatina.

Cum se foloseste Imodium, 2 mg, 6 capsule, Johnson&Johnson

Utilizare:

Doza de Imodium pe care trebuie sa o utilizati va depinde de varsta si de tipul de diaree. este disponibil sub forma de capsule care se inghit. Puteti utiliza Imodium oricand in cursul zilei.

Capsulele trebuie inghitite cu o cantitate de lichid.

• pentru un episod brusc (acut), administrati 2 capsule Imodium (4 mg clorhidrat de loperamida) o data, apoi 1 capsula Imodium (2 mg clorhidrat de loperamida) dupa fiecare scaun eliminat. Daca aveti un scaun solid sau tare sau daca trec 24 de ore fara a avea scaun, intrerupeti tratamentul.

• pentru diaree de lunga durata (cronica), doza exacta va fi stabilita impreuna cu medicul dumneavoastra

Dar: Nu administrati mai mult de 8 capsule Imodium (16 mg clorhidrat de loperamida) in decurs de 24 de ore!

• pentru un episod brusc (acut) de diaree, administrati 1 capsula Imodium (2 mg clorhidrat de loperamida), apoi continuati cu 1 capsula Imodium (2 mg clorhidrat de loperamida) pentru fiecare scaun eliminat. Daca copilul are un scaun solid sau tare sau daca trec 24 de ore fara a avea scaun, intrerupeti tratamentul.

• pentru diaree de lunga durata (cronica), doza exacta va fi stabilita impreuna cu medicul dumneavoastra.

Dar: nu dati niciodata mai mult decat doza recomandata pe zi si pe kilogram de greutate corporala a copilului dumneavoastra!

 

Greutatea copilului in kilograme (kg)

Numarul maxim de capsule de Imodium pe zi

De la 14 kg

De la 20 kg De la 27 kg De la 34 kg De la 40 kg De la 47 kg De la 54 kg

Niciodata mai mult de 2 capsule Imodium

Niciodata mai mult de 3 capsule Imodium Niciodata mai mult de 4 capsule Imodium Niciodata mai mult de 5 capsule Imodium Niciodata mai mult de 6 capsule Imodium Niciodata mai mult de 7 capsule Imodium Niciodata mai mult de 8 capsule Imodium

Daca aveti nelamuriri, cereti explicatii medicului dumneavoastra sau farmacistului

Daca scaunele devin normale sau daca nu a fost eliminat un scaun timp de 12 ore opriti administrarea de Imodium. Daca aveti nelamuriri, adresati-va medicului dumneavoastra sau farmacistului.

 

Produsul este descris gresit?

Deocamdată nu au fost exprimate review-uri pentru acest produs.

Spune-ne opinia ta

(nu va fi publicată)

Tip administrare: cale orala
Forma/textura: capsule
Actiune: antidiareic
Mod prezentare: 6 capsule
Prospect Imodium, 2 mg, 6 capsule, Johnson&Johnson


Indicații:Imodium face parte din grupul medicamentelor antidiareice, antiinflamatoare/antiseptice intestinale, fiind un antipropulsiv.În caz de diaree, Imodium face scaunele mai consistente si mai puţin frecvente. Puteţi să utilizaţiImodium pentru un episod brusc (acut) de diaree sau diaree de lungă durată (cronică). De asemenea, vi se poate recomanda Imodium dacă vi s-a îndepărtat o parte din intestin, pentru că aceasta poate produce frecvent diaree.
Dacă după 2 zile nu vă simţiţi mai bine sau vă simţiţi mai rău, trebuie să vă adresaţi unui medic. 
Contraindicatii:Nu utilizaţi Imodium:- dacă aveţi hiperersensibilitate la clorhidratul de loperamidă sau la oricare dintre excipienţii medicamentului.

Precautii:
Înainte să utilizaţi Imodium, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.
Sarcina, alăptarea şi fertilitatea:Adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului pentru recomandări înainte de a lua orice medicament.Dacă sunteţi gravidă sau alăptaţi, credeţi că aţi putea fi gravidă sau intenţionaţi să ramâneţi gravidă, adresaţi-vă medicului sau farmacistului pentru recomandări înainte de a lua acest medicament.Nu se recomandă să utilizaţi Imodium dacă alăptaţi, pentru că în laptele dumneavoastră pot să ajungă cantităţi mici de Imodium. 

Conducerea vehiculelor şi folosirea utilajelor:
Imodium nu are nicio influenţă asupra capacităţii de a conduce vehicule sau de a folosi utilaje.Oboseala, ameţelile sau somnolenţa pot însoţi insă diareea, de aceea este recomandabil sa fiţi precaut când conduceţi vehicule sau folosiţi utilaje. 

Mod de administrare:
Utilizaţi întotdeauna acest medicament aşa cum v-a spus medicul dumneavoastră sau farmacistul.Discutaţi cu medicul sau cu farmacistul dacă nu sunteţi sigur.
Doza de Imodium pe care trebuie să o utilizaţi va depinde de vârstă şi de tipul de diaree.Imodium este disponibil sub formă de capsule care se înghit.Puteţi utiliza Imodium oricând in cursul zilei.Capsulele trebuie înghiţite cu o cantitate de lichid.
Utilizarea la adulţi (inclusiv vârstnici), copii şi adolescenţi cu vârsta între 6 şi 17 ani- pentru un episod brusc (acut), administraţi 2 capsule Imodium (4 mg clorhidrat de loperamidă) o dată, apoi 1 capsulă Imodium (2 mg clorhidrat de loperamidă) după fiecare scaun eliminat. Dacă aveţi un scaun solid sau tare sau dacă trec 24 de ore fără a avea scaun, întrerupeţi tratamentul.- pentru diaree de lungă durată (cronică), doza exactă va fi stabilită împreună cu medicul dumneavoastră, dar nu administraţi mai mult de 8 capsule Imodium (16 mg clorhidrat de loperamidă) în decurs de 24 ore.
Utilizarea la copii şi adolescenţi cu vârsta între 6 şi 17 ani:- pentru un episod brusc (acut), administraţi 1 capsulă Imodium (2 mg clorhidrat de loperamidă) o dată, apoi continuaţi cu 1 capsulă Imodium (2 mg clorhidrat de loperamidă) după fiecare scaun eliminat. Dacă copilul are un scaun solid sau tare sau dacă trec 24 de ore fără a avea scaun, întrerupeţi tratamentul.- pentru diaree de lungă durată (cronică), doza exactă va fi stabilită împreună cu medicul dumneavoastră, dar nu administraţi niciodată mai mult decât doza recomandată pe zi şi pe kilogram de greutate corporală a copilului dumneavoastră (3 capsule/20 kg care nu trebuie să depăşească un maxim de 8 capsule pe zi).
Dacă scaunele devin normale sau dacă nu a fost eliminat un scaun timp de 12 ore, opriţi administrarea de Imodium.
Utilizaţi întotdeauna acest medicament exact aşa cum este descris în acest prospect sau aşa cum v-a spus medicul dumneavoastră sau farmacistul. Discutaţi cu medicul sau cu farmacistul dacă nu sunteţi sigur.
Utilizarea la copii şi adolescenţi:Exista date limitate cu privire la utilizarea la copii cu vârsta sub 12 ani.La copii cu vârsta cuprinsă între 2 şi 6 ani se utilizează alte forme farmaceutice, adecvate pentru copii.Imodium nu se utilizează la copii cu vârsta sub 2 ani. 
Dacă aveţi orice întrebări suplimentare cu privire la acest medicament, adresaţi-vă medicului dumneavoastră, farmacistului sau asistentei medicale.

Compozitie:
- Substanţa activă este clorhidratul de loperamidă. O capsulă conţine 2 mg de clorhidrat de loperamidă.- Celelalte componente sunt: Conţinutul capsulei: lactoză monohidrat, amidon din porumb, talc şi stearat de magneziu. Cap: oxid galben de fier (E 172), , indigotină (E 132), dioxid de titan (E 171) şi gelatină; Corp: oxid negru de fier (E 172), indigotină (E 132), eritrozină (E 127), dioxid de titan (E 171) şi gelatină. 

Prezentare:
6 capsule
Stocul produselor, afisat pe site, poate fi diferit fata de stocul real disponibil datorita unor factori precum: rezervarea produselor in farmacii de catre pacienti, rezervarea produselor in site de catre alti utilizatori etc. Minifarm face eforturi permanente pentru a păstra corectitudinea informaţiilor din acestă pagină. Uneori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare.
CONCURS: Par fabulos in fiecare zi cu Seboradin!

Descopera oferta Minifarm Online pentru Imodium, 2 mg, 6 capsule, Johnson&Johnson in categoria de produse Antidiareice

Imodium 2 mg capsule este un medicament care se recomanda a fi utilizat pentru tratamentul simptomatic al diareii cronice si acute.  Ce este Imodium şi pentru ce se utilizează Imodium face parte din grupul medicamentelor antidiareice, antiinflamatoare/antiseptice intestinale, fiind un antipro