Cosul meu de cumparaturi
Cauta un produs
Adauga in Cos

Alka-Seltzer, 324 mg, 10 comprimate efervescente, Bayer

Producător: BAYER

Data expirare: 30 Noiembrie 2023

(0 review-uri)
Imaginile afișate sunt cu titlu de prezentare. Produsele pot diferi sub aspectul unor caracteristici (ex. nuante de culoare) de aspectul real al produsului, in functie de lotul in care au fost fabricate.

Alka-Seltzer, 324 mg, 10 comprimate efervescente, Bayer

Brand / gamă: BAYER

Data expirare: 30 Noiembrie 2023

(0 review-uri)
26.00 LEI
In stoc
Cate iti doresti?
Adauga in Cos
MEDICAMENT OTC Acest produs este un medicament OTC si nu poate fi returnat. Acest produs poate fi achizitionat doar de catre persoane fizice si achitat doar cu cardul, online.
vezi mai multe detalii

Acest medicament se poate elibera fara prescriptie medicala. Cititi cu atentie prospectul si informatiile de pe ambalaj. Daca apar manifestari neplacute adresati-va medicului sau farmacistului. ANMDM - Raporteaza online o reactie adversa
Pagină actualizată la data de Marţi, 21 Martie 2023

Detalii despre Alka-Seltzer, 324 mg, 10 comprimate efervescente, Bayer din categoria Produse pentru reumatism

Alka-Seltzer este indicat pentru tratamentul simptomatic al durerilor de cap, dentare, faringiene,menstruale, musculare și articulare, durerilor de spate, reumatice și artritice minore. Este indicat, de asemenea, pentru tratamentul simptomatic al durerii și febrei din guturaiul comun și gripă. Este indicat în tratamentul simptomatic al cefaleelor însoțite de tulburări gastrice.

Ce contine Alka-Seltzer, 324 mg, 10 comprimate efervescente, Bayer

Substanţa activă este acidul acetilsalicilic; fiecare comprimat efervescent conţine 324 mg acid acetilsalicilic - Celelalte componente sunt: hidrogenocarbonat de sodiu, acid citric anhidru, polividonă K25, dimeticonă/silicat de calciu, decusat de sodiu/benzoat de sodiu, zaharină sodică, aromă de lămâie, aromă de lime. 

Cum se foloseste Alka-Seltzer, 324 mg, 10 comprimate efervescente, Bayer

Adulți: Doză unică: 2 comprimate efervescente.
Doza zilnică: până la 8 comprimate efervescente.
Doza unică poate fi luată la interval de 4-8 ore dacă este necesar, până la maxim 4 doze pe zi. În cazul pacienților cu funcții heaptice și renale afectate, dozele trebuie reduse sau trebuie mărit intervalul de dozare.
Pentru pacienții aflați în dietă cu un conținut scăzut de sodiu: 1 comprimat efervescent conține 445 mg sodiu.

Mod de utilizare:
Dizolvă comprimatele efervescente într-un pahar cu apă. Dacă este posibil, comprimatele efervescente se vor administra după masă. Alka-Seltzer nu trebuie administrat pe stomacul gol. Adresează-te imediat medicului dacă bănuiești un supradozaj.

Dacă ai omis o doză, administraz-o cât mai curând posibil, fără a dubla doza; continuă tratamentul așa cum a fost prezentat mai sus sau așa cum ți-a prescris medicul. Alka-Seltzer nu trebuie administrat în doze mari, pe perioade lungi de timp, fără informarea medicului.

Înaintea intervențiilor chirurgicale, medicul său stomatologul trebuie informați privind utilizarea Alka-Seltzer. Pacienții în dietă cu un conținut scăzut de sodiu,trebuie să țină cont de conținutul în sodiu al acestui medicament.

Conținutul în benzoat de sodiu al acestui medicament poate provoca reacții de hipersensibilitate că iritarea pielii și a membranelor mucoase la pacienții predispuși. Utilizarea acestui medicament este asociată cu un risc crescut de icter la noii-născuți.

Alka-Seltzer nu trebuie administrat copiilor sau adolescenților cu afecțiuni virale (stări febrile) decât la recomandarea medicului atunci când alte metode terapeutice nu au avut rezultatele dorite. Vărsăturile prelungite în asociație cu asemenea stări ar putea fi un simptom al sindromului Reye, o boală rară dar care amenință viața, necesitând îngrijire medicală de urgență.

Efecte secundare:
Dacă în timpul perioadei de tratament cu Alka-Seltzer devii gravidă trebuie să informezi medicul. Alka-Seltzer nu trebuie utilizat în primul și al doilea trimestru de sarcină fără recomandarea medicului. De asemenea, nu trebuie utilizat în ultimele trei luni de sarcină (ultimul trimestru) datorită unui risc crescut de complicații pentru mama și fat în timpul nașterii. Mici cantități de acid acetilsalicilic și de metaboliți se excretă în laptele matern.
 

Produsul este descris gresit?

Deocamdată nu au fost exprimate review-uri pentru acest produs.

Spune-ne opinia ta

(nu va fi publicată)

Tip administrare: cale orala
Forma/textura: comprimate efervescente
Pentru: unisex
Aroma: lamaie
actiune: analgezic
antiinflamator
Mod prezentare: 10 comprimate efervescente
Prospect Alka-Seltzer, 324 mg, 10 comprimate efervescente, Bayer


Indicatii:
Alka-Seltzer este indicat pentru tratamentul simptomatic al durerilor de cap, dentare, faringiene, menstruale, musculare și articulare, durerilor de spate, reumatice și artritice minore. Este indicat, de asemenea, pentru tratamentul simptomatic al durerii și febrei din guturaiul comun și gripă. Este indicat în tratamentul simptomatic al cefaleelor însoțite de tulburări gastrice.
Contraindicatii:Nu luaţi Alka-Seltzer dacă:- sunteţi alergic la acidul acetilsalicilic sau la oricare dintre celelalte componente ale acestui medicament.

Precautii:
Înainte să utilizaţi Alka-Seltzer, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.

Sarcina, alăptarea și fertilitatea:
Dacă sunteţi gravidă sau alăptaţi, credeţi că aţi putea figravidă sau intenţionaţisă rămâneţi gravidă, adresaţi-vă medicului sau farmacistului pentru recomandări înainte de a lua acest medicament.
Sarcina:
Trebuie să spuneţimedicului dumneavoastră dacă în timpul unei perioade de tratament cu Alka-Seltzer rămâneţi gravidă. Alka-Seltzernu trebuie utilizat în primul şi al doilea trimestru de sarcină fără să întrebaţi medicul dumneavoastră. Alka-Seltzer nu trebuie utilizat în ultimele trei luni de sarcină, datorită unui risc crescut al complicaţiilor pentru mamă şi făt în timpul naşterii.Alăptarea:Mici cantităţi de acid acetilsalicilic şi de metaboliţi ai săi trec în laptele matern. Deoarece nu s-au raportat efecte nocive asupra sugarilor, în general, nu este necesar să se oprească alăptarea în cazul utilizării medicamentului pe termen redus, la dozele recomandate pentru dureri sau febră. Totuşi, dacă utilizarea pe termen lung şi/sau în doze mari (mai mult de 8 comprimate efervescente pe zi) a fost prescrisă în cazuri izolate, pacienta trebuie să întrerupă alăptarea

Conducerea vehiculelor şi folosirea utilajelor:
Alka-Seltzer nu influenţează capacitatea de a conduce vehicule sau de a folosi utilaje.Alka-Seltzer conţine 477 mg sodiu pentru un comprimat efervescent, fapt ce trebuie luat în considerare de către pacienţii care ţin o dietă fără sare.

Mod de administrare:
Utilizați întotdeauna acest medicament exact așa cum v-a spus medicul dumneavoastră sau farmacistul. Discutați cu medicul dumneavoastră sau cu farmacistul dacă nu sunteți sigur.
Adulți: Doză unică: 2 comprimate efervescente.Doza zilnică: până la 8 comprimate efervescente.Doza unică poate fi luată la interval de 4-8 ore dacă este necesar, până la maxim 4 doze pe zi. În cazul pacienților cu funcții heaptice și renale afectate, dozele trebuie reduse sau trebuie mărit intervalul de dozare.
Pentru pacienții aflați în dietă cu un conținut scăzut de sodiu: 1 comprimat efervescent conține 445 mg sodiu.Dacă aveţi orice întrebări suplimentare cu privire la acest medicament, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.

Compozitie:
Un comprimat efervescent conține 324 mg acid acetilsalicilic și excipienți: acid citric, bicarbonat de sodiu, povidon 25, dimeticon, silicat de calciu, docusat de sodiu, benzoat de sodiu, zaharină sodică, arome. Conține 445 mg sodiu.

Prezentare:
10 comprimate efervescente 
Stocul produselor, afisat pe site, poate fi diferit fata de stocul real disponibil datorita unor factori precum: rezervarea produselor in farmacii de catre pacienti, rezervarea produselor in site de catre alti utilizatori etc. Minifarm face eforturi permanente pentru a păstra corectitudinea informaţiilor din acestă pagină. Uneori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare.

Descopera oferta Minifarm Online pentru Alka-Seltzer, 324 mg, 10 comprimate efervescente, Bayer in categoria de produse Produse pentru reumatism

Alka-Seltzer este indicat pentru tratamentul simptomatic al durerilor de cap, dentare, faringiene,menstruale, musculare și articulare, durerilor de spate, reumatice și artritice minore. Este indicat, de asemenea, pentru tratamentul simptomatic al durerii și febrei din guturaiul comun și gripă.