Cosul meu de cumparaturi
Cauta un produs
Adauga in Cos

Paduden Rapid Forte, 400 mg, 10 comprimate filmate, Terapia

Producător: Terapia Rambaxy

Data expirare: 30 Noiembrie 2024

(0 review-uri)
Imaginile afișate sunt cu titlu de prezentare. Produsele pot diferi sub aspectul unor caracteristici (ex. nuante de culoare) de aspectul real al produsului, in functie de lotul in care au fost fabricate.

Paduden Rapid Forte, 400 mg, 10 comprimate filmate, Terapia

Brand / gamă: Terapia Rambaxy

Data expirare: 30 Noiembrie 2024

(0 review-uri)
13.00 LEI
In stoc
Cate iti doresti?
Adauga in Cos
MEDICAMENT OTC Acest produs este un medicament OTC si nu poate fi returnat. Acest produs poate fi achizitionat doar de catre persoane fizice si achitat doar cu cardul, online.
vezi mai multe detalii

Acest medicament se poate elibera fara prescriptie medicala. Cititi cu atentie prospectul si informatiile de pe ambalaj. Daca apar manifestari neplacute adresati-va medicului sau farmacistului. ANMDM - Raporteaza online o reactie adversa
Pagină actualizată la data de Sâmbătă, 25 Martie 2023

Detalii despre Paduden Rapid Forte, 400 mg, 10 comprimate filmate, Terapia din categoria Produse pentru reumatism

Indicatii:
- adjuvant în tratamentul simptomatic al durerii cum sunt: cefaleea - este unul dintre cele mai frecvente motive pentru care pacienții caută asistență medicală, migrena - reprezintă a-II-a cea mai frecvent întâlnită formă de cefalee care afectează aproximativ 15% dintre femei și 6% dintre bărbați, durerea dentară, dismenoreea, durerea musculară, durerea dorsală , durerea reumatică, febrei, simptomelor asociate cu răceală și gripa;
- după administrarea orală, ibuprofen lizinat se disociază în ibuprofen acid şi lizină;
- dovezile clinice arată că atunci când este utilizat 1 comprimat de Paduden Rapid Forte care conține ibuprofen lizinat 684 mg (echivalent cu ibuprofen 400 mg), efectul de ameliorare a durerii poate dura până la 8 ore;
- după administrarea de Paduden Rapid Forte, ibuprofenul este absorbit mai rapid din tractul gastrointestinal, iar concentraţiile plasmatice maxime apar la aproximativ 30 de minute dar efectul se simte după 15 minute.
 

Ce contine Paduden Rapid Forte, 400 mg, 10 comprimate filmate, Terapia

Ingrediente active:
Conține Ibuprofen lizinat care este sarea de lizină a ibuprofenului.
Fiecare comprimat filmat conţine ibuprofen 400 mg (echivalent cu ibuprofen lizinat 684 mg).
 

Cum se foloseste Paduden Rapid Forte, 400 mg, 10 comprimate filmate, Terapia

Mod de utilizare:
Adulţi şi adolescenţi cu greutatea ≥40 kg (cu vârsta de 12 ani sau peste): 1 comprimat de cel mult trei ori pe zi, după cum este necesar.
Vârstnici: nu este necesară o ajustare a dozei, se recomandă monitorizare cu atenţie.

Produsul este descris gresit?

Deocamdată nu au fost exprimate review-uri pentru acest produs.

Spune-ne opinia ta

(nu va fi publicată)

Tip administrare: cale orala
Forma/textura: comprimate filmate
Mod prezentare: 10 comprimate filmate
Prospect Paduden Rapid Forte, 400 mg, 10 comprimate filmate, Terapia


Indicatii:
Paduden Rapid Forte este folosit pentru tratamentul simptomatic pe termen scurt pentru:- dureri ușoare până la moderate cum sunt dureri de cap, migrene, dureri dentare, dismenoree, dureri musculare, dureri dorsale, dureri reumatice,- febră,- febrilitate și simptome de răceală și gripă.Pentru dureri reumatice, medicamentul trebuie utilizat numai la recomandarea medicului.Paduden Rapid Forte este indicat pentru utilizarea la adulţi şi adolescenţi cu vârsta peste 12 ani şi cu greutatea de cel puţin 40 kg. 
Contraindicatii:Nu luaţi Paduden Rapid Forte :- dacă sunteţi alergic la ibuprofen, acid acetilsalicilic sau la alte medicamente împotriva durerii, ori la oricare dintre celelalte componente ale acestui medicament.

Precautii:
Ȋnainte să luaţi Paduden Rapid Forte discutaţi cu medicul dumneavoastră sau cu farmacistul.
Sarcina, fertilitatea și alăptarea:Dacă sunteţi gravidă sau alăptaţi, credeţi că aţi putea fi gravidă sau intenţionaţi să rămâneţi gravidă, adresaţi-vă medicului sau farmacistului pentru recomandări înainte de a lua acest medicament.Nu luaţi acest medicament dacă sunteţi gravidă în ultimele 3 luni de sarcină. Evitaţi utilizarea acestui medicament în primele 6 luni de sarcină, cu excepţia cazului în care medicul vă recomandă altceva.Ibuprofenul şi produşii de descompunere ai acestuia trec în laptele matern numai în cantităţi mici.Acest medicament poate fi luat în timpul alăptării, cu condiţia să fie utilizat la doza recomandată şi pe cea mai scurtă perioadă de timp posibilă.Paduden Rapid Forte aparţine unui grup de medicamente care pot afecta fertilitatea la femei. Acest efect este reversibil la întreruperea tratamentului. 

Mod de administrare:
Utilizați întotdeauna acest medicament exact așa cum v-a spus medicul dumneavoastră sau farmacistul. Discutați cu medicul dumneavoastră sau cu farmacistul dacă nu sunteți sigur.
Acest medicament este destinat numai utilizării pe termen scurt. Trebuie să luaţi cea mai mică doză, pe perioada de timp cea mai scurtă necesară pentru ameliorarea simptomelor.
Utilizarea la adulţi şi adolescenţi cu greutatea corporală peste 40 kg (12 ani sau peste):- Luaţi 1 comprimat cu apă, de cel mult trei ori pe zi, după cum este necesar.- Lăsaţi un interval de cel puţin şase ore între doze.- Nu luaţi mai mult de trei comprimate (1200 mg de ibuprofen) în 24 de ore.
Copii şi adolescenţi:Nu administraţi acest medicament la copii cu vârsta sub 12 ani şi adolescenţi cu greutatea sub 40 kg.Paduden Rapid Forte are o linie mediană de rupere pe o față. Linia de divizare are numai rolul de a vă ajuta să rupeţi comprimatul, în cazul în care aveţi dificultăţi în a-l înghiţi întreg.

Durata tratamentului:
Dacă la copii și adolescenți cu vârsta cuprinsă între 12 și 18 ani acest medicament este necesar mai mult de 3 zile sau dacă simptomele se agravează, trebuie consultat medicul.La adulţi trebuie consultat medicul dacă simptomele persistă sau se agravează sau dacă utilizarea acestui medicament este necesară mai mult de 5 zile pentru tratarea durerii și mai mult de 3 zile pentru tratarea migrenei sau febrei. 
Dacă aveţi orice întrebări suplimentare cu privire la acest medicament, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.

Compozitie:
- Substanţa activă este ibuprofen lizinat. Fiecare comprimat filmat conţine ibuprofen lizinat 684 mg (echivalent cu ibuprofen 400 mg).- Celelalte componente sunt: Nucleul comprimatului:celuloză microcristalină silicifiată, copovidonă, amidonglicolat de sodiu (tip A), stearat de magneziu. Filmul comprimatului (Opadry II Alb):hipromeloză, dioxid de titan (E 171), polidextroză, talc,maltodextrină, trigliceride cu lanţ mediu.

Prezentare:
10 comprimate filmate
Stocul produselor, afisat pe site, poate fi diferit fata de stocul real disponibil datorita unor factori precum: rezervarea produselor in farmacii de catre pacienti, rezervarea produselor in site de catre alti utilizatori etc. Minifarm face eforturi permanente pentru a păstra corectitudinea informaţiilor din acestă pagină. Uneori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare.

Descopera oferta Minifarm Online pentru Paduden Rapid Forte, 400 mg, 10 comprimate filmate, Terapia in categoria de produse Produse pentru reumatism

Indicatii: - adjuvant în tratamentul simptomatic al durerii cum sunt: cefaleea - este unul dintre cele mai frecvente motive pentru care pacienții caută asistență medicală, migrena - reprezintă a-II-a cea mai frecvent întâlnită formă de cefalee care afectează aproximativ 15