Cumpără cel puțin un produs Seboradin și intri automat în CONCURS! Marele premiu: ondulator DYSON.

Află mai multe >
Cosul meu de cumparaturi
Cauta un produs
Adauga in Cos

Voltaren emulgel, 11.6mg, 50 g, Gsk

Producător: GLAXOSMITHKLINE CONSUMER HEALHCARE

Data expirare: 30 Iunie 2024

(0 review-uri)
Imaginile afișate sunt cu titlu de prezentare. Produsele pot diferi sub aspectul unor caracteristici (ex. nuante de culoare) de aspectul real al produsului, in functie de lotul in care au fost fabricate.

Voltaren emulgel, 11.6mg, 50 g, Gsk

Data expirare: 30 Iunie 2024

(0 review-uri)
25.00 LEI
In stoc
Cate iti doresti?
Adauga in Cos
MEDICAMENT OTC Acest produs este un medicament OTC si nu poate fi returnat. Acest produs poate fi achizitionat doar de catre persoane fizice si achitat doar cu cardul, online.
vezi mai multe detalii

Acest medicament se poate elibera fara prescriptie medicala. Cititi cu atentie prospectul si informatiile de pe ambalaj. Daca apar manifestari neplacute adresati-va medicului sau farmacistului. ANMDM - Raporteaza online o reactie adversa
Pagină actualizată la data de Sâmbătă, 3 Iunie 2023

Detalii despre Voltaren emulgel, 11.6mg, 50 g, Gsk din categoria Produse pentru reumatism

Compoziție:
Substanță activă: dietilamino-diclofenac. Excipienți: dietilamină, poliacrilat, cetomacrogol 1000, esteri ai acizilor caproic și caprilic, alcool izopropilic, parafină lichidă, substanțe odorizante, propilenglicol, apă.

Acțiune terapeutică:
Antiinflamator nesteroidian.

Farmacodinamica: Mecanism de acțiune: Inhibiția prostaglandinsintetazei (predominant). Efect farmacodinamic: În inflamatiile de origine traumatică sau reumatică, Voltaren-ul Emulgel atenuează durerea, reduce edemul și grăbește recuperarea funcției normale.

Farmacocinetică: Absorbție: Proporția de diclofenac absorbit prin piele depinde de timpul de contact, de aria acoperită, precum și de doză totală și de hidratarea pielii. Țînând cont de eliminarea urinară a diclofenacului și a metabolitilor săi hidroxilati, cantitatea de substanță activă absorbită prin piele la indivizii sănătoși, comparativ cu cantitatea absorbită prin administrarea orală, este echivalentă unui procent de 6% din doză administrată. La pacienții cu artrită reumatoidă sub tratament de lungă durata cu Voltaren Emulgel, concentrația de diclofenac din lichidul sinovial s-a dovedit superioară celei plasmatice, constatare care confirmă penetrarea diclofenacului în zona inflamată prin aplicare locală. Menținerea unguentului pe o perioada de 10 ore determina triplarea cantității de diclofenac absorbite. Distribuție: Concentrația plasmatică a diclofenacului obținută prin administrarea Voltaren-ului Emulgel este de 100 de ori inferioară celei prin administrare orală. 99,7% din diclofenac se leagă de proteinele plasmatice, predominant de albumine (99,4%). Biotransformare: Diclofenacul se metabolizează parțial prin procesul de glucuronoconjugare și, în principal, prin hidroxilare unică sau multiplă. Eliminare: Clearance-ul sistemic total al diclofenacului plasmatic este de 263 ± 56 ml/minut. Timpul plasmatic de înjumătățire este de 1-2 ore pentru diclofenac și de 1-3 ore pentru 4 dintre metabolitii hidroxilati (doi activi). Un metabolit, 3´-hidroxi-4´-metoxi-diclofenac, are un timp plasmatic de înjumătățire mult mai lung, însă acesta este inactiv. Excreția diclofenacului și a metabolitilor lui se face predominant prin urină. Caracteristici: Nu s-au constatat acumulări la pacienții care suferă de insuficientă renală. Cinetică și metabolismul diclofenacului sunt identice la cei cu hepatită cronică sau ciroză compensată, că și cele ale persoanelor sănătoase.

Indicații:
Inflamații posttraumatice tendinoase, ligamentare, musculare și articulare, ex. în urmă luxațiilor, entorselor, contuziilor etc. Forme localizate de reumatism, precum tendinite, bursite, sindromul umăr-mâna, periartropatii. Forme localizate de reumatism degenerativ, ex. osteoartroza a articulațiilor periferice și a coloanei vertebrale.

Contraindicații:
Hipersensibilitate cunoscută la diclofenac, propilenglicol, alcool izopropilic sau la alți excipienți. Voltaren-ul Emulgel este, de asemenea, contraindicat pacienților ale căror atacuri astmatice, urticariene sau de rinită acută sunt precipitate de acidul acetilsalicilic sau alte antiinflamatorii nesteroidiene.

Precauții:
Comparativ cu administrarea orală, diclofenacul administrat sub formă de unguent determina apariția mult mai putinor reacții adverse. Cu toate acestea, în cazul aplicării Voltaren-ului Emulgel pe o suprafață întinsă și pentru un timp îndelungat, există posibilitatea apariției efectelor adverse sistemice. Voltaren-ul Emulgel trebuie aplicat doar pe pielea sănătoasă și intactă (nu pe răni sau soluții de continuitate). Trebuie evitat contactul acestuia cu conjunctiva sau alte mucoase. Nu se administrează oral. Potențial mutagen, carcinogen și toxic asupra fătului: Studiile preclinice nu au evidențiat nici un astfel de efect al Voltaren-ului Emulgel. A nu se lasă la îndemână copiilor!

Sarcina și alăptare:
Deși nu s-au observat efecte adverse, se recomandă evitarea tratamentului cu Voltaren Emulgel la femeile gravide. Cantitatea de substanță activă care trece în lapte este neglijabilă. Efecte asupra abilității de a conduce autovehicule sau de a supraveghea mașini: Nu se cunosc până în prezent.

Reacții adverse:
Reacții locale: Ocazional dermatite de contact alergice și nealergice (simptome: prurit, eritem, edem, papule, vezicule, bule sau chiar decolarea pielii). Reacții sistemice: Cazuri izolate: eritem generalizat, reacții de hipersensibilizare (atacuri astmatice, angioedem), reacții de fotosensibilizare.

Interacțiuni:
Nu se cunosc până în prezent.

Dozare:
Adulți: Voltaren-ul Emulgel se aplică local pe piele, de 3-4 ori pe zi, și se masează ușor. Cantitatea folosită depinde de suprafață care trebuie tratată. De exemplu, 2-4 g Voltaren Emulgel sunt suficiente pentru tratamentul unei suprafețe de 400-800 cm2. După aplicare, mâinile trebuie spălate, în afară cazului când acestea sunt zonele tratate. Copii: Nu au fost încă stabilite recomandările și indicațiile utilizării Voltaren-ului Emulgel la copii.

Supradozare:
În cazul reacțiilor adverse sistemice apărute că rezultat al utilizării inadecvate sau supradozării accidentale (ex., la copii), se impun măsuri terapeutice generale corespunzătoare tratamentului intoxicatiei cu medicamente antiinflamatorii nesteroidiene.

 

Ce contine Voltaren emulgel, 11.6mg, 50 g, Gsk

Substanta activa este diclofenac dietilamina. Celelalte componente sunt: Carbopol 974 P, cetomacrogol 1000, cetiol LC (eter al alcoolului caprilic cu acidul capric), dietilamina, alcool izopropilic, ulei de parafina, parfum crema 45, propilenglicol, apa purificata.

Cum se foloseste Voltaren emulgel, 11.6mg, 50 g, Gsk

Cantitatea necesara depinde de marimea zonei dureroase sau umflate. De obicei, este necesara o cantitate variind de la marimea unei cirese pana la cea a unei nuci. Veti simti o senzatie usoara de calmare atunci cand masati gelul sa intre in piele.

Spalati-va pe maini dupa ce aplicati Voltaren Emulgel, cu exceptia cazului in care acestea reprezinta suprafata tratata.

Daca uitati sa aplicati Voltaren Emulgel la ora stabilita, puteti sa il aplicati atunci cand va amintiti si apoi la ora obisnuita. Nu aplicati o cantitate dubla.

Nu utilizati Voltaren Emulgel mai mult de 2 saptamani pentru traumatisme ale incheieturilor si ale muschilor (de exemplu, luxatii, intinderi, echimoze) sau tendinita, sau mai mult de 3 saptamani pentru dureri asociate artritelor, cu exceptia cazurilor in care medicul recomanda un tratament mai indelungat.

Daca durerea sau inflamatia persista timp de 7 zile, sau se inrautateste, adresati-va medicului dumneavoastra.

Produsul este descris gresit?

Deocamdată nu au fost exprimate review-uri pentru acest produs.

Spune-ne opinia ta

(nu va fi publicată)

Tip administrare: cutanat
Forma/textura: gel
Cantitate: 50 g
Prospect Voltaren emulgel, 11.6mg, 50 g, Gsk


Indicatii:
Voltaren Emulgel este utilizat pentru a calma durerea şi a reduce inflamaţia şi edemul în cazul unor afecţiuni dureroase care afectează încheieturile şi muşchii. Poate fi utilizat la tratarea următoarelor afecţiuni:Adulţi şi adolescenţi cu vârsta de 14 ani şi peste:- Traumatisme ale articulaţiilor şi muşchilor (de exemplu entorse, luxaţii, echimoze, dureri de spate, traumatisme din sport).- Tendinita (de exemplu epicondilita laterală)
Numai adulţi (cu vârsta de 18 ani şi peste):- Artrita uşoară a genunchilor sau degetelor
Contraindicatii:Nu utilizaţi Voltaren Emulgel:- dacă sunteţi alergic la administrarea de diclofenac sau a altor medicamente antiinflamatoare nesteroidiene utilizate pentru tratamentul durerilor, febrei sau inflamaţiilor, cum ar fi ibuprofen sau aspirină (acid acetilsalicilic) sau la oricare dintre celelalte componente ale acestui medicament.
Precauţii:Înainte să utilizaţi Voltaren Emulgel, adresaţi-vă medicului dumneavoastră, farmacistului sau asistentului medical.
Sarcina și alăptare:Deși nu s-au observat efecte adverse, se recomandă evitarea tratamentului cu Voltaren Emulgel la femeile gravide. Cantitatea de substanță activă care trece în lapte este neglijabilă. 

Conducerea vehiculelor şi folosirea utilajelor:
Voltaren Emulgel nu influenţează capacitatea de a conduce vehicule şi de a folosi utilaje. 
Mod de administrare:
Utilizaţi întotdeauna acest medicament exact aşa cum este descris în acest prospect sau așa cum v-a spus medicul dumneavoastră sau farmacistul. Discutaţi cu medicul dumneavoastră sau cu farmacistul dacă nu sunteţi sigur.
Adulți: Voltaren-ul Emulgel se aplică local pe piele, de 3-4 ori pe zi, și se masează ușor. Cantitatea folosită depinde de suprafață care trebuie tratată. De exemplu, 2-4 g Voltaren Emulgel sunt suficiente pentru tratamentul unei suprafețe de 400-800 cm2. După aplicare, mâinile trebuie spălate, în afară cazului când acestea sunt zonele tratate. 
Copii: Nu au fost încă stabilite recomandările și indicațiile utilizării Voltaren-ului Emulgel la copii.
Dacă aveţi orice întrebări suplimentare cu privire la acestmedicament, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.

Compozitie:
- Substanţa activă este diclofenac dietilamina. Ungram de gel conţine diclofenac dietilamină 11,6 mg, corespunzător la diclofenac sodic 10 mg. Acest medicament conţine 50 mg propilenglicol şi 1 mg benzoat de benzil per fiecare gram de gel.- Ceilalţi excipienţi sunt: carbopol 974 P, cetomacrogol 1000, cetiol LC, dietilamină, alcool izopropilic, parafină lichidă, parfum cremă 45 (conţinând benzoat de benzil), propilenglicol, apă purificată. 

Prezentare:
50 g
Stocul produselor, afisat pe site, poate fi diferit fata de stocul real disponibil datorita unor factori precum: rezervarea produselor in farmacii de catre pacienti, rezervarea produselor in site de catre alti utilizatori etc. Minifarm face eforturi permanente pentru a păstra corectitudinea informaţiilor din acestă pagină. Uneori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare.
CONCURS: Par fabulos in fiecare zi cu Seboradin!

Descopera oferta Minifarm Online pentru Voltaren emulgel, 11.6mg, 50 g, Gsk in categoria de produse Produse pentru reumatism

Compoziție: Substanță activă: dietilamino-diclofenac. Excipienți: dietilamină, poliacrilat, cetomacrogol 1000, esteri ai acizilor caproic și caprilic, alcool izopropilic, parafină lichidă, substanțe odorizante, propilenglicol, apă. Acțiune terapeutică: Antiinflamator nesteroidian. Far