Cosul meu de cumparaturi
Cauta un produs
Adauga in Cos

Lioton Gel, 100000 U.I./100 g, 50 g, Menarini

Producător: BERLIN CHEMIE

Data expirare: 29 Februarie 2028

(0 review-uri)
Imaginile afișate sunt cu titlu de prezentare. Produsele pot diferi sub aspectul unor caracteristici (ex. nuante de culoare) de aspectul real al produsului, in functie de lotul in care au fost fabricate.

Lioton Gel, 100000 U.I./100 g, 50 g, Menarini

Data expirare: 29 Februarie 2028

(0 review-uri)
37.00 LEI
In stoc
Cate iti doresti?
Adauga in Cos
MEDICAMENT OTC Acest produs este un medicament OTC si nu poate fi returnat. Acest produs poate fi achizitionat doar de catre persoane fizice si achitat doar cu cardul, online.
vezi mai multe detalii

Acest medicament se poate elibera fara prescriptie medicala. Cititi cu atentie prospectul si informatiile de pe ambalaj. Daca apar manifestari neplacute adresati-va medicului sau farmacistului. ANMDM - Raporteaza online o reactie adversa
Pagină actualizată la data de Vineri, 26 Aprilie 2024

Detalii despre Lioton Gel, 100000 U.I./100 g, 50 g, Menarini din categoria Varice

Lioton Gel este utilizat pentru:

tratarea simptomelor afectiunii venelor superficiale (de exemplu cele caracteristice venelor varicoase, tromboflebita, sindroame post trombotice, varice, edeme de staza);

prevenirea complicatiilor datorate venelor varicoase (formarea cheagurilor de sânge în venele afectate cu sau fara inflamatia peretelui venos si ulceratiilor care se formeaza pe piele în zona venelor varicoase);

ameliorarea simptomelor care apar dupa o interventie chirurgicala pe vene (de exemplu vânatai si umflaturi);

ameliorarea umflaturilor, contuzii, entorse, luxatii, echimozelor articulare si musculare care apar în urma unor traumatisme sau întinderi musculare;

- hematoame superficiale post-traumatice, bursite, tendinite sau dupa punctii venose.

Lioton Gel poate fi utilizat singur când este indicat în tratament local sau în combinatie cu un tratament sistemic.

Nu utilizati Lioton Gel:

- daca sunteti alergic (hipersensibil) la heparina sau la oricare dintre celelalte componente ale medicamentului;

- pe rani deschise;

- pe suprafete care sângereaza;

- pe zone care nu sunt acoperite de piele (de exemplu, zona genitala, mucoasa bucala);

- unde exista o infectie a pielii.

Atentionari si precautii

daca aveti o tendinta crescuta de sângerare. În acest caz tratamentul cu Lioton Gel trebuie urmarit cu atentie de medicul dumneavoastra;

daca prezentati semne si simptome de alergie (hipersensibilitate) la Lioton Gel. În acest caz se întrerupe imediat tratamentul cu Lioton Gel;

daca aveti rani deschise, care sângereaza sau care sunt infectate pe suprafetele care necesita tratament: Lioton Gel nu trebuie utilizat pe aceste zone.

Copii si adolescenti

Lioton Gel nu este recomandat pentru utilizarea la copii si adolescenti deoarece siguranta si eficacitatea nu au fost stabilite la acest grup de vârsta.

Lioton Gel împreuna cu alte medicamente

Aveti grija deosebita daca utilizati anticoagulante (cum sunt medicamentele pentru prevenirea cheagurilor de sânge). În aceste cazuri, utilizarea heparinei poate mari timpul de protrombina.

Spuneti medicului dumneavoastra sau farmacistului daca utilizati, ati utilizat recent sau s-ar putea sa utilizati orice alte medicamente.

Ce contine Lioton Gel, 100000 U.I./100 g, 50 g, Menarini

Ce contine Lioton Gel

Substanta activa este heparina sodica. 50 g gel contin heparina sodica 100000 U.I;

Celelalte componente sunt: carbomer 940, parahidroxibenzoat de metil, parahidroxibenzoat de propil, etanol, ulei de flori de portocal, ulei de lavanda, trietanolamina, apa purificata.

Cum se foloseste Lioton Gel, 100000 U.I./100 g, 50 g, Menarini

Doze si mod de administrare

Lioton Gel este destinat utilizarii pe pielea intacta. Aplicati gelul o data pâna la de trei ori pe zi câte 3-10cm gel pe suprafata afectata masând usor.Trebuie sa contactati medicul daca simptomele se agraveaza sau nu apar ameliorari dupa 4 saptamâni de tratament.

Daca utilizati mai mult Lioton gel decât trebuie

Nu s-au raportat cazuri de supradozaj cu Lioton Gel. Daca acestea apar, efectul heparinei poate fi neutralizat cu sulfat de protamina.

Daca uitati sa utilizati LIOTON GEL, folositi-l imediat ce va amintiti. Nu utilizati o doza dubla pentru a compensa doza uitata.

Daca aveti orice întrebari suplimentare cu privire la acest medicament, adresati-va medicului dumneavoastra sau farmacistului.

Produsul este descris gresit?

Deocamdată nu au fost exprimate review-uri pentru acest produs.

Spune-ne opinia ta

(nu va fi publicată)

Tip administrare: cutanat
Forma/textura: gel
Cantitate: 50 g
Prospect Lioton Gel, 100000 U.I./100 g, 50 g, Menarini


Indicatii:
Lioton Gel este utilizat pentru:- tratarea simptomelor afectiunii venelor superficiale (de exemplu cele caracteristice venelor varicoase, tromboflebita, sindroame post trombotice, varice, edeme de staza),- prevenirea complicatiilor datorate venelor varicoase (formarea cheagurilor de sânge in venele afectate cu sau fara inflamatia peretelui venos si ulceratiilor care se formeaza pe piele in zona venelor varicoase),- ameliorarea simptomelor care apar dupa o interventie chirurgicala pe vene (de exemplu vânatai si umflaturi),- ameliorarea umflaturilor, contuzii, entorse, luxatii, echimozelor articulare si musculare care apar in urma unor traumatisme sau intinderi musculare,- hematoame superficiale post-traumatice, bursite, tendinite sau dupa punctii venose.Lioton Gel poate fi utilizat singur când este indicat in tratament local sau in combinatie cu un tratament sistemic. 
Contraindicatii:Nu utilizati Lioton Gel:- daca sunteti alergic (hipersensibil) la heparina sau la oricare dintre celelalte componente ale medicamentului.

Precautii:
Inainte sa utilizati Lioton Gel adresati-va medicului dumneavoastra sau farmacistului.
Sarcina, alaptarea si fertilitatea:Nu exista date disponibile referitoare la utilizarea Lioton Gel in timpul sarcinii si alaptarii.Daca sunteti gravida sau alaptati, credeti ca ati putea fi gravida sau intentionati sa ramâneti gravida, adresati-va medicului sau farmacistului pentru recomandari inainte de a lua acest medicament. 

Conducerea vehiculelor si folosirea utilajelor:
Nu exista date disponibile referitoare la utilizarea Lioton Gel in timpul conducerii vehiculelor si utilizarii utilajelor. 

Mod de administrare:
Utilizati intotdeauna acest medicament exact asa cum v-a spus medicul sau farmacistul. Discutati cu medicul dumneavoastra sau cu farmacistul daca nu sunteti sigur.
Doze si mod de administrare:Lioton Gel este destinat utilizarii pe pielea intacta. Aplicati gelul o data pâna la de trei ori pe zi câte 3-10 cm gel pe suprafata afectata masând usor.Trebuie sa contactati medicul daca simptomele se agraveaza sau nu apar ameliorari dupa 4 saptamâni de tratament.
Daca aveti orice intrebari suplimentare cu privire la acest medicament, adresati-va medicului dumneavoastra, farmacistului sau asistentei medicale.

Compozitie:
- Substanta activa esteheparina sodica. 100 g gel contin heparina sodica 100000 U.I.- Celelalte componente sunt: carbomer 940, parahidroxibenzoat de metil, parahidroxibenzoat de propil, etanol, ulei de flori de portocal, ulei de lavanda, trietanolamina, apa purificata. 

Prezentare:
50 g
Stocul produselor, afisat pe site, poate fi diferit fata de stocul real disponibil datorita unor factori precum: rezervarea produselor in farmacii de catre pacienti, rezervarea produselor in site de catre alti utilizatori etc. Minifarm face eforturi permanente pentru a păstra corectitudinea informaţiilor din acestă pagină. Uneori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare.

Descopera oferta Minifarm Online Online pentru Lioton Gel, 100000 U.I./100 g, 50 g, Menarini in categoria de produse Varice

Lioton Gel este utilizat pentru: - tratarea simptomelor afectiunii venelor superficiale (de exemplu cele caracteristice venelor varicoase, tromboflebita, sindroame post trombotice, varice, edeme de staza); - prevenirea complicatiilor datorate venelor varicoase (formarea cheagurilor de s&ac