Cosul meu de cumparaturi
Cauta un produs
Adauga in Cos

Sampon pentru par cu tendinta de ingrasare Oily, 200 ml, Seboradin

Producător: Seboradin Oily

Data expirare: 28 Februarie 2026

(14 review-uri)
Imaginile afișate sunt cu titlu de prezentare. Produsele pot diferi sub aspectul unor caracteristici (ex. nuante de culoare) de aspectul real al produsului, in functie de lotul in care au fost fabricate.

Sampon pentru par cu tendinta de ingrasare Oily, 200 ml, Seboradin

Data expirare: 28 Februarie 2026

(14 review-uri)
39.00 LEI
In stoc

Alege Varianta:

Sampon pentru par cu tendinta de ingrasare Oily, 400 ml, Seboradin

400ml

Cate iti doresti?
Adauga in Cos
Alege sa ridici produsele din Easybox Sameday

Detalii despre Sampon pentru par cu tendinta de ingrasare Oily, 200 ml, Seboradin din categoria Caderea parului

Par care se îngrasa, slab sau care cade. Îngrijirea parului si scalpului în cazul dermatitei seboreice (DSS - dermatita seboreica a scalpului), psoriazis si matreata. Pentru femei si barbati.

Parul este întarit, hranit, hidratat, se îngrasa mai putin, îsi recâstiga sanatatea si aspectul frumos.

Eficacitate confirmata de un laborator de testare independent, specializat - un test de autoevaluare sub control dermatologic.

Ce contine Sampon pentru par cu tendinta de ingrasare Oily, 200 ml, Seboradin

Contine extract de ridiche neagra, bogat în sulf, vitamine si microelemente, care previn îngrasarea parului, regleaza activitatea glandelor sebacee si ofera nutrienti esentiali. Samponul contine extracte naturale (din coada-calului, urzica, salvie, castan de cal, podbal, rozmarin, menta si musetel) cu eficacitate dovedita în reglarea secretiei de sebum. Produsul contine antioxidanti naturali prezenti în extractele din plante.

 

INGREDIENTE: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamide DEA, Glycol Cetearate, Sodium Chloride, Cocamidopropyl Betaine, Alcohol Denat., Raphanus Sativus Root Extract, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Urtica Dioica (Nettle) Extract, Tussilago Farfara (Coltsfoot) Leaf Extract, Equisetum Arvense Leaf Extract, Aesculus Hippocastanum (Horse Chestnut)Seed Extract, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Salvia Officinalis(Sage) Leaf Extract, Melissa Officinalis Leaf Extract, Lauryl Glucoside, Disodium EDTA, Limonene, Propylene Glycol, Ethoxydiglycol, Glucose, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Caramel, Quaternium-80, Panthenol, Pinus Sylvestris Oil, Benzyl Alcohol, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil, Coriander Sativum Herb/Seed Oil, Thymol, Lactic Acid, Citric Acid.

Cum se foloseste Sampon pentru par cu tendinta de ingrasare Oily, 200 ml, Seboradin

Aplicati samponul pe parul umed, întindeti si masati pe scalp si par. Clatiti si repetati. Pentru utilizare zilnica. Se recomanda utilizarea samponului împreuna cu produse SEBORADIN care se aplica direct pe piele - cum ar fi lotiuni si fiole: FORTE sau OILY. Mirosul caracteristic al produsului provine din extractele naturale active din plante. Acesta dispare dupa uscarea parului. Agitati produsul înainte de utilizare - datorita utilizarii ingredientelor naturale, pot aparea reziduuri. Samponul se alege în functie de tipul scalpului.

Produsul este descris gresit?
Constanta deține produsul

Mi le-a recomandat medicul dermatolog si am luat toata gama. Le folosesc de aproximativ 2 luni si sunt multumita de rezultate. Am tot incercat produse pentru dermatita seboreica, dar n-au dat rezultate asa bune.


Georgiana deține produsul

Usuca parul foarte tare si il face foarte greu de descurcat.
Parul se ingrasa in continuare la fel de tare.
Dezamagitor!


Elisa deține produsul

Si eu am toata gama+ lotiunile si masca pentru par obosit, deshidratat-— Toate mi se par super bune. Chiar recomand-—-—


mihaela

Georgiana, care ai samponul de 10 zile, este prematur sa ai o opinie dupa doar o saptamâna de utilizare!
Opnia ta nu este relevanta!
Revino dupa minimum 3 luni!


Roxana deține produsul

Am comandat produsul de curând. Ce pot sa spun despre el la prima utilizare este ca:
- miroase destul de ciudat, dar dupa uscare, mirosul dispare;
- face destul de multa spuma;
- scârtâie parul de curat ce e, deci il spala foarte bine;
- lasa parul tare, plin, daca nu iti place asta pui balsam;
- si cel mai important pentru mine este ca am reusit sa mai obtin o zi fara sa-l spal, deci un big yes yes!

Mi-ar placea sa existe si la cantitate mai mare, de ex 400 ml.


Cristina client Minifarm Online deține produsul

Am comandat deja a doua oara produsele pentru par gras (sampon , balsam si lotiune) si sunt super multumita de rezultate. Inainte sa descopar sampoanele de la seboradin aveam o iritatie Destul de urâta , pot sa spun chiar rana, in spatele urechilor. Dupa putina cautare si vizite la dermatologi am aflat ca am dermatita seboreica. Cu ajutorul acestor produse am scapat de iritatie si de acele coji de pe scalp!
Recomand cu incredere daca stiti ca aveti astfel de probleme cu scalpul ! ❤️


Roxana deține produsul

Este un sampon eficient in lupta cu dermatita seboreica, care ma ajuta sa scap de coji si de mâncarimile scalpului cât si de cele din sprâncene (medicul recomanda aplicarea spumei si in sprâncene daca prezinta descuamari) . Mentionez ca am utilizat diferite sampoane destinate dermatitei seboreice inainte de a-l utiliza pe acesta dar care nu au avut acelasi efect.


Laura deține produsul

Am folosit acest sampon si de la prima spalare s-au vazut rezultate impotriva dermatitei seboreice. Aveam cojite pe scalp mai ales in partea din fata unde se vad si acum aproape ca nu mi mai apar doar datorita samponului, nu mai am nevoie de tratament. Am utilizat mai multe sampoane destinate acestei probleme insa acesta e pe departe cel mai bun.


ALINA deține produsul

Matreata cu coji imense si mancarire a scalpului .Asta mi-a produs acest laudat produs.Din pacate mie nu mi se potriveste.


mogos deține produsul

Un produs bun pentru dermatita seboreica , sunt la a doua comanda dar deja vad rezultate


Dobrican

Cel mai bun sampon pt par gras! De ani de zile am incercat peste 20 de produse de pe piata pt par gras, cu acest sampon am avut cele mai bune rezultate, iar pretul este mai mult decât accesibil.


Kristina deține produsul

Mi se pare un produs f bun, cel putin pentru tipul meu de par/scalp. Impreuna cu fiolele face o treaba f buna. Din cauza apei dure mi se formau des cojite, aceste au diaparut inca de la inceputul utilizarii. Am folosit si sampoane scumpe, foarte laudate, care nu au avut acelasi efect. Nu imi usuca si nu imi incalceste parul, chiar si fara aplicarea unei masti. Mirosul(de plante)nu ma deranjeaza absolut deloc, ba chiar il prefer in locul celor super parfumate.


Alina deține produsul

Folosesc produsele Seboradin de câteva luni si sunt foarte multumita de rezultat. Livrarea prompta iar toate detaliile privind produsele se gasesc foarte usor in pagina.


Pro: Mai putin par cazut, rezultate excelente.

Oana deține produsul

Recomand!!!


Pro: Am cumparat din farmacie samponul si lotiunea de care sunt foarte multumita . Am avut rezultate inca din prima luna privitor la caderea parului , nu mai cade aproape deloc ...cat despre parul gras , pot spune ca a mai amânat spalarea cu o zi ( aici depinde f mult si de alimentatie si zilele de super stres) . Intr-adevar miroase un pic a gaz ( mie asa mi se pare) dar asa cum scrie pe prospect , mirosul dispare la scurt timp dupa uscare
Contra: Momentan incerc sa fac o pauza de la el , deoarece mi-au aparut mancarimi la nivelul scalpului , si doresc sa il inlocuiesc cu un sampon si un balsam "de dupa" aceste tratament. Recomandari ?!

Spune-ne opinia ta

(nu va fi publicată)

zona corporala: par
Tip produs: sampon
Forma/textura: fluid
Pentru: unisex
Tip par: gras
Cantitate: 200 ml
Stocul produselor, afisat pe site, poate fi diferit fata de stocul real disponibil datorita unor factori precum: rezervarea produselor in farmacii de catre pacienti, rezervarea produselor in site de catre alti utilizatori etc. Minifarm face eforturi permanente pentru a păstra corectitudinea informaţiilor din acestă pagină. Uneori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare.

Descopera oferta Minifarm Online Online pentru Sampon pentru par cu tendinta de ingrasare Oily, 200 ml, Seboradin in categoria de produse Caderea parului

Par care se îngrasa, slab sau care cade. Îngrijirea parului si scalpului în cazul dermatitei seboreice (DSS - dermatita seboreica a scalpului), psoriazis si matreata. Pentru femei si barbati. Parul este întarit, hranit, hidratat, se îngrasa mai putin, îsi rec&acir