Cosul meu de cumparaturi
Cauta un produs
Adauga in Cos

Centrum Junior Pro de la A la Zinc, 30 comprimate, GSK

Producător: GLAXOSMITHKLINE CONSUMER

Data expirare: 30 Septembrie 2024

(0 review-uri)
Imaginile afișate sunt cu titlu de prezentare. Produsele pot diferi sub aspectul unor caracteristici (ex. nuante de culoare) de aspectul real al produsului, in functie de lotul in care au fost fabricate.

Centrum Junior Pro de la A la Zinc, 30 comprimate, GSK

Data expirare: 30 Septembrie 2024

(0 review-uri)
38.00 LEI
In stoc
Cate iti doresti?
Adauga in Cos
Alege sa ridici produsele din Easybox Sameday

Primești cadou:

1 x Pasta de dinti cu aroma de ghimbir si menta Original Parodontax, 75 ml, Gsk

Doar

Detalii despre Centrum Junior Pro de la A la Zinc, 30 comprimate, GSK din categoria Vitamine si suplimente nutritive

Centrum Junior Pro contine vitamine, minerale si oligoelemente pentru copii. Un aport suficient de nutrienti este o preconditie importanta pentru o viata sanatoasa si plina de energie ..​​​

In special in perioada de crestere, aportul suficient de vitamine, minerale si oligoelemente este de o importanta esentiala pentru copii si adolescenti, in cursul perioadelor de efort fizic sau intelectual intens, in cursul perioadelor de boala si convalescenta sau in cazul oboselii cronice exista un necesar crescut de vitamine, care adeseori nu poate fi satisfacut doar prin alimentatie.
De aceea, aportul suficient al acestor substante vitale este o pre-conditie importanta pentru cresterea, starea generata buna si sanatatea copiilor nostri

Centrum Junior Pro comprimate masticabile este astfel conceput incat sa satisfaca nevoile speciale ale copiilor in ceea ce priveste aportul de vitamine, minerale si oligoelemente de la varsta de patru ani.

Centrum Junior Pro comprimate masticabile contine vitamine , minerale si oligoelemente pentru copii. Un aport suficient de nutrienti este o preconditie importanta pentru o viata sanatoasa si plina de energie . Un singur comprimat din acest produs pe zi acopera necesarul de multe vitamine , minerale si oligoelemente ale unui copil : calciu – pentru dezvoltarea oaselor si dintilor ; vitamina A – pentru sanatatea pielii si vederii ; vitamina B complex – pentru producerea de energie ; vitamina D – pentru sanatatea oaselor si dintilor ; vitamina E – puternic antioxidant , pentru sanatatea celulei ; vitamina C – intareste sistemul imunitar propriu; fier – pentru transportul oxigenului in organism ; magneziu – pentru sanatatea oaselor si muschilor.

Ce contine Centrum Junior Pro de la A la Zinc, 30 comprimate, GSK

Compozitie:
Vitamina A - 1100 U.I.;
Vitamina E - 5 mg;
Vitamina C - 50 mg;
Vitamina K1 - 0,01 mg;
Vitamina B1 - 0,5 mg;
Vitamina B2 - 0,5 mg;
Vitamina B6 - 0,5 mg;
Vitamina B12 - 1 mcg;
Vitamina D - 125 U.I.;
Biotina - 0,05 mg;
Acid folic - 0,2 mg;
Nicotinamida - 5,0 mg;
Acid pantotenic - 2,5 mg;
Calciu - 14,3 mg;
Fosfor - 10,9 mg;
Magneziu - 40 mg;
Potasiu - 0,00175 g;
Clor - 0,0016 g;
Fier - 4,5 mg;
Mangan - 0,5 mg;
Seleniu - 0,0125 mg.

Compozitie:
Xylitab 100 (xylit si polidextroza), oxid de magneziu, vitamina C, fosfat de calciu, acid citric, arome zmeura/lamaie, fumarat feros, vitamina E, celuloza microcristalina, stearat de magneziu, dioxid de siliciu (Syloid 244FP), acid stearic, biotina, nicotinamida, clorura de potasiu, vitamina A (ca acetat), pantotenat de calciu, Aspartam, colorant E124, vitamina D3, sulfat monohidrat de mangan, hidroclorura de piridoxina, monohidrat de tiamina, riboflavina, vitamina K, acid folic, ciancobalamina, selenat de sodiu.
Continut energetic (caloric), proteic, glucidic si lipidic neglijabil.
Nu contine zahar.
Adecvat pentru diabetici.
*Contine Aspartam , o sursa de fenilalanina.
Xylit - abuzul poate determina reactii laxative.
 

Cum se foloseste Centrum Junior Pro de la A la Zinc, 30 comprimate, GSK

Copii (4-12 ani): se recomanda 1 comprimat/zi, daca medicul nu recomanda altfel.

Produsul este descris gresit?

Deocamdată nu au fost exprimate review-uri pentru acest produs.

Spune-ne opinia ta

(nu va fi publicată)

Pentru: copii
Tip administrare: cale orala
Forma/textura: comprimate masticabile
Tip produs: vitamine
minerale
Mod prezentare: 30 comprimate
Stocul produselor, afisat pe site, poate fi diferit fata de stocul real disponibil datorita unor factori precum: rezervarea produselor in farmacii de catre pacienti, rezervarea produselor in site de catre alti utilizatori etc. Minifarm face eforturi permanente pentru a păstra corectitudinea informaţiilor din acestă pagină. Uneori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare.

Descopera oferta Minifarm Online Online pentru Centrum Junior Pro de la A la Zinc, 30 comprimate, GSK in categoria de produse Vitamine si suplimente nutritive

Centrum Junior Pro contine vitamine, minerale si oligoelemente pentru copii. Un aport suficient de nutrienti este o preconditie importanta pentru o viata sanatoasa si plina de energie ..​​​ In special in perioada de crestere, aportul suficient de vitamine, minerale si oligo